Tootekood: RE31SET1 Kategooria:

Rotary File 31 mm ISO 0.25 kuni 0.60 – 8tk

71,60 

/tk
(Hind sisaldab käibemaksu)
  • NIKKEL-TITAANIST
  • ISO 0.25 KUNI 0.60
  • 31 MM KOGUPIKKUS – 16 MM TÖÖTAMISE PIKKUS
  • 8TK PAKIS

Saadavus: Laos

Rotary File 31 mm ISO 0.25 kuni 0.60 – 8tk

iM3 Control Cut rotary file-d on valmistatud nikkel-titaanist (Ni-Ti), et suurendada nende tugevust ja painduvust. Need on konstrueeritud töötama retsiprokeerivas liikumises, kuid võivad suuremate kanalite puhul töötada ka ainult edasi-liikumises, et suurendada ravi kiirust. Failide edasijõudnud disain vähendab üleliigse dentiini eemaldamise riski ja nõrgestab hambaid vähem. Ohutuse aspektide täiustamiseks on süsteemile lisatud mitte-lõikav ots, et vähendada hamba otsa lõikamise- või läbistamise riski.

iM3 Control Cut rotary-file-l on unikaalne murdepunkt faili tipus, mis ennetab murdumist kanalis. Samuti on neil ISO värvikoodiga endodontilised stopperid ja unikaalne ribastussüsteem, mis võimaldab hõlpsasti tuvastada faili suurust isegi kaugelt.

 

ISO 0.25 kuni 0.60

 

Taper 0.02

 

31 mm kogupikkus – 16 mm töötamise pikkus

 

Müüakse 8tk pakis

 

Rotary file endodontilise töö jaoks on vajalik RA-endodontiline mootor, nagu iM3 Endo-A-Class Vet LED või Elements E-motion.

iM3 hinnangul on failide eluiga kaks kuni viis kasutuskorda- sõltuvalt kanali kujust; ja nende maksumus tuleks arvesse võtta protseduurides.

 

iM3 Control Cut toob veterinaarsele endodontikale universaalse lähenemise. Me kasutame sama koonust kogu oma endo-valikus, sealhulgas käsi failidel, pöördfailidel, gutta-perchadel ja pabertipudel. Seega, kasutades manuaalset, pöörd- või hübriidset lähenemist endo-protseduuridele, iM3 Control Cut tagab täpse ja kontrollitud kanali kujundamise ning täiuslikult sobiva gutta-percha iga ravi jaoks.

Viimati vaadatud tooted

Puuduvad viimati vaadatud tooted
Scroll to Top